Oppskrift:
5 plater gelatin legges i kaldt vann i ca 5 min
(mens jeg pisker eggedosis)
Smelt de etterpå i litt vann i en kjele
(sett skålen i kjele med vann oppi)
3 egg vispes til eggedosis med 3 ss søtning og blandes
så i gelatinen(ikke omvendt)
1 kremfløte piskes til krem og røres forsiktig
inn i eggedosisen.
2 ss kakao og søtninssukker blandes inn til slutt,
mindre kakao gir mildere smak.
Skal du ha Oreokjeks i sjokoladefromasjen knuser man bare
en pakke med Oreokjeks og rører forsiktig inn til slutt.
Settes kaldt noen timer eller over natta.
Ca 14g karber i hele, bruker man Oreokjeks er det MYE mer ;)
Pisket krem oppå gjør den enda bedre..
Kjøpte en flaske Martini Asti på systembolaget, er jo så godt..nesten som å drikke brus!
Kjempe fin kvelssol i dag |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar