Oppskrift:
5 plater gelatin legges i kaldt vann i ca 5 min(mens jeg pisker eggedosis)Smelt de etterpå i litt vann i en kjele(sett skålen i kjele med vann oppi) 3 egg vispes til eggedosis med 3 ss søtning og blandesså i gelatinen(ikke omvendt)1 kremfløte piskes til krem og røres forsiktiginn i eggedosisen.2 ss kakao og søtninssukker blandes inn til slutt,mindre kakao gir mildere smak. Skal du ha Oreokjeks i sjokoladefromasjen knuser man bare
en pakke med Oreokjeks og rører forsiktig inn til slutt.
Settes kaldt noen timer eller over natta.
Ca 14g karber i hele, bruker man Oreokjeks er det MYE mer ;) Pisket krem oppå gjør den enda bedre.. Kjøpte en flaske Martini Asti på systembolaget, er jo så godt..nesten som å drikke brus!
| Kjempe fin kvelssol i dag |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar