torsdag 16. februar 2012

Omgangsyke og dehydrering

Lille gutten min Liam begynte med omgangsyken på lørdag, han orket ikke spise og var så slapp og bare sov. Tirsdag bestemte vi oss for å dra til legen for da orket han ikke drikke nesten heller, der fikk vi beskjed om at han var dehydrert.

Han tisset nesten ikke og hadde tørre lepper og var veldig slapp.
Fikk henvisning til barneavdelingen på sykehuset og dro inn dit.

Det var litt mye å gjøre der så vi ble sittende isolert på et bad i hele 5 timer før vi fikk eget rom og de startet behandlingen med sonde via nesa og ned i magen på Liam.

Han klarte også å dra ut sonden selv kl 03 på natta så da måtte de sette den inn en gang til, det var ikke spesielt koselig. Han er ikke spesielt glad i leger lenger, de tok blodprøver, lyttet og klemte på den lille kroppen.

Etter et døgn på sykehuset begynte han endelig å drikke mer så vi fikk dra hjem. Etter en lang natt på sykehus var det utrolig godt, jeg og mannen delte en sykehusseng..ikke noe jeg kan anbefale!

Lille gullet er fortsatt veldig slapp og sliten og mat er det omtrent umulig å få i han..begynner å bli ganske tynn nå etter 6 dager uten mat!

Ikke helt fornøyd med å vente så lenge..




















Her er sonden på plass, det var ikke morsomt!




















Lå og sov nesten hele tiden..

2 kommentarer:

camilla sa...

uff, stakkar lille nydelige gutten din!! Må vel gjøre forferdelig vondt i mammahjerte, når gutten ikke har det bra!
Men er det fortsatt omgangsyke da el?
masse god bedring til han!! <3

Rebecca sa...

Ja det var ikke noe koselig, håper vi slipper flere sånne opplevelser. Det er omgangsyke ja, den som går nå er vistt ganske hard for de minste barna.. Heldigvis er han litt bedre nå så da får vi prøve å fete han opp litt :o)