Liam |
Kjempe gøy :) |
Super blid gutt. |
Magnus gutten <3 |
Svett og sliten, perfekt søndag :) |
Svelene var kjempe gode og vi spiste de med brunost på, det var veldig godt på og skal lages igjen snart.
5 egg 1,5 MRF-kopp sukker (dvs ganske nøyaktig 2 dl) ca 1 l hvetemel 1 l kulturmelk 1 toppet ts natron 1 toppet ts hjortesalt ca. 75g margarin (smeltet) |
Egg og sukker røres, kulturmelk røres inn. Det tørre røres inn litt etter litt. Rør til en jevn røre. Settes litt (en halvtime, om du har tid) til svelling og stekes gyldenbrune. For aller best resultat bør takke brukes til steking, men det går også fint å steke i en vanlig stekepanne (Teflon etc.) Denne oppskriften var kjempe bra, brukte vanlig stekepanne og det går så bra så. Glemte jo å ta bilder av svelene men de kan anbefales uansett, spesielt som tur mat for de er gode kalde også. |
2 kommentarer:
kanskje ta med noen sveler ut i skogen på søndag da. hørtes godt ut i hvert fall :)
Ja det er kjempe godt, anbefales med brunost på om man liker det :)
Legg inn en kommentar